Gratis ejuice är en term jag har hört mycket om de sanste – och då framförallt om hur butiker kan ca långt över 100 kronor för en e juice som är näst intill gratis att tillverka. Detta verkar nu en hemsida som heter GratisJuice.se tagit fasta på och delar nu därför ut sina ejuicer helt gratis till den som bara betalar för frakten.

Få gratis ejuice på internet

Som det är idag behöver du bara aromer och essenser och lite basvätska för att göra en e juice – och detta kostar näst intill nada och kan anses vara gratis med tanken på kostnaden. Det har gjort att ejuice tillverkarna länge har kunnat tjäna grova pengar på sin ecigarett kunder som köpt deras e-juice.

Vad är kostnaden för en gratis ejuice att tillverka

Denna fråga är det många som frågar mig som är en ejuice tillverkare själv – och det snabba och lätta svaret är att det idag ligger på under 10 kronor i produktins kostnad för en ejuice tillverkad i sverige. Vad en ejuice kostar beräknas på hur mycket aromer som behövs samt vad flaska och etikett på e juice flaskan kostar.

En vanliga short fill flaska till en ejuice på 60 ml ligger idag på ca 3 kr styck – och aromer  du behöver för att få ejuicen att smaka gott ligger på ca 3 till 4 kronor dem också. Sedan så kostar själva etiketten på en flaska allt ifrån ca 5+ öre till ca 3 kronor beroende på vilken leverantör man använder sig av.

Så total summan för en ejuice tillverkad i Sverige är idag på ca 10 kr – detta då räknat på att arbetskraften som krävs för att bland och tappa upp samt att sätta på etikett på e juice flaskan är helt gratis.

Gratis ejuice fast utan nikotin

GratisEjuice.se erbjuder alltså inte ejuice med nikotin – alla flaskor de har på sin sida är så kallade shortfills. Vill du ha ejuice med nikotin får du vända dig till en vanlig e-cigarett butik som säljer 10 ml ejuice med nikotin. Ett annat alternativ du har är att köpa en extra flaska med nikotin shot som du fyller på din ejuice med.