Vi har alla haft konstiga drömmar. Oftar drömmer vi om saker vi älskar, vi är rädda för eller som har påverkat oss eller gjort oss förvånade under dagen. Men vissa drömmar är bara konstiga. Inatt hade jag en dröm om en både en sak jag änslakar och en sådan där konstig dröm.
Allt började med att jag satt på en strand, påminnde om en strand jag besökte en gång i Peru. På stranden fanns ett fåtal av mina bästa vänner och så helt plötsligt kom 3-4 kända ansiken från facebook-gruppen Vape Center gående på stranden. Detta är en grupp jag följer ofta och några namn och ansikten har man börjat känna är ens familj, trots att man aldrig träffat dem ansikte mot ansikte. De jag kände igen var: Shoan, Stian, Patrick och Malin. De sade hej till oss där vi satt vi brasan på stranden. Solen håll på att gå ner men fortfarande spred sig en värme i våra ansikten som också hettades upp extra av den glöd och den tjocka mörka rök som steg rakt upp från brasan framför oss. Stian ropade: Vilken Vejp! Han hade sett mitt nyinköpta Vaporesso Swag Kit som jag köpt från butiken VapeNation.se nyligen. (Jag köpte den faktiskt under gårdagen på riktigt, så kanske inte så konstigt att jag drömde om den nu. Den är riktigt häftig och gav den perfekta ångan. Jag hade faktiskt gjort mycket reaserch innan jag köppte denna och VapeNation hade bäst pris och jag vet dessutom att de är mycket trevliga där).

Jag tyckte det var mycket roligt att Stian kommenterade mina Vape. Han sa: Vi måste göra en bytesaffär. Okey, tänkte jag. Jag vill inte byta bort min Vape nu, den är ju helt ny. Han meddelande att dealen gick ut på att han skulle få test-röka ur min Vaporesso Swag och då fick jag 50 olika smaker med de bästa essenser och aromer från E-Liquids.se. Jag gick med på dealen. De stannade hos mig hela natten och vi satt där på stranden och började göra upp planer. Shoan visade mig hur jag skulle blanda essenserna med den stora PG/VG flaskan som de också hade med. Jag jag in i någon typ av ultrarapid fart och plötligt höll jag på att blanda ihop flera hundra olika E-juicer samtidigt. Jag smakade på den ena och droppade i basvätska i den andra samtidigt som vi alla puffade på med våra vapes med nybytta coils. Jag var ett GENI! Alla älskade min E-juice. Jag skulle självklart bilda ett företag där på stranden i Peru. Att det var lite sand i flaskorna var det väl ingen som skulle tänka på när mina smaker smakade som en himmelsk fantasi av sura och söta nyanser i en perfekt kombination. Den perfekta E-juicen skulle mitt företag heta. För det var ju det. Alla älskade den. Tyckte jag var en gud. Tog mig på deras utsträckta armar och släängde mig upp i luften. Hyllade mig hela natten…
Och på morgnen då drog det igång. Hela strandligan med mig, Patrick, Shoan, Malin och Stian plus mina gamala kompisar körde igång och började producera. Vi slängde ut flaka efter flaska till alla förbipasserande och snart hade hela Peru fått upp ögenonen för oss. Alla började köpa vapar och som tur var kom ett flygplan ovan oss och kastade ner flera tusentals vapes så att vi kunde dela ut. Så himla schysst! Vi sålde iväg allt för 500kr flaskan efter det att alla fått smaka. De var så otrligt goda att ingen kunde vara utan det efter att ha smakat vår E-juice. Alla ville ha! Snart spred sig en dimma över hela stranden. Allt var vitt, jag kunde inte se varken mina aromer, flaskor eller kunder längre. Jag fick panik. Vart tog allt vägen. Jag var miljonär nu efter att ha sålt alla dessa flaksor. Jag var en legend. Men jag kunde inte se varken mina pnegar eller mina vaping-fans någonstan, bara höra dem på långt avstånd. Vaping-dimman hade spritt sig överallt. Panik! Mitt hjärta började rusa och jag vaknade i en pöl av svett i soffan med vapen i min hand.
Sov gott och dröm söta Vape-drömmar!